You are here

Alle Tiders Roskilde

Det spiller for Roskilde Kommune – fordi vi spiller sammen i Alle Tiders Roskilde.

Fællesskab er verdens bedste byggemateriale. Det er stærkt, det er bæredygtigt, og det holder. Med fællesskab kan man bygge alt fra sammenhold, der holder stormfloder ude, til en musikfestival, der inviterer hele verden inden for. Fællesskab gør villighed til frivillighed. Fællesskab bygger foreninger, der f.eks. spiller for kommunens børn og sørger for, at de kan dyrke sport til næste år. Fællesskab bygger bro mellem mennesker og meninger som i Byens Hus på Stændertorvet.
Taleboble: Man kan sagtens være en ener i fællesskab med andreVi spiller alle en vigtig rolle i fællesskabet.  At man er fælles, betyder ikke at man er ens. Mangfoldigheden er en af fællesskabets styrker. I Roskilde Kommune går individualister gerne sammen i fællesskab. Og så forskellige vi er, gør vi alle en forskel.

I Roskilde Kommune bygger vi på fællesskab. Fællesskab er vores fundament og vores fremtid. Fællesskab gør vores gæster til borgere: 1.000 nye kommer til hvert år og gør fællesskabet endnu større.

Det spiller for Roskilde Kommune

Musik, kultur, erhverv og uddannelse – det hele spiller i Roskilde. Og det spiller sammen. Fordi alle vi borgere i Roskilde Kommune spiller sammen om at gøre kommunen til Alle Tiders Roskilde. Vi går sammen om at skabe en musikfestival, der inviterer hele verden inden for, og vi står sammen om at holde en stormflod ude.

Skoler og uddannelser spiller sammen, så alle kan være med fra ble til Ph.d. Erhvervsliv og kommune spiller sammen, så Roskilde Kommune er blevet nr. 3 på listen over de populæreste byer at søsætte nye virksomheder i. Foreninger og frivillige spiller sammen, så alle fra store til små kan nyde godt af det. Kultur og kommune spiller sammen, så vi kan tilbyde alt fra Roskilde Festival til Roskilde Dyrskue. Og alle parter spiller sammen om at give hjælp til selvhjælp, så vi som ældre kan være trygge og tilfredse – og måske spille med i en bridgeklub.

Taglines

Fællesskab er verdens bedste byggemateriale – det er stærkt, det er bæredygtigt, og det holder.

Senest opdateret

06.07.2017