You are here

Alle Tiders Handelsby – vi handler sammen

Der købes og sælges alt mellem himmel og jord og fra jord til bord i Roskilde Kommune – men vi giver aldrig køb på kvalitet, og vi sælger aldrig ud af sammenholdet.

Vi handler som aldrig før i Roskilde Kommune. Vi handler med hinanden og hos hinanden. Nye butikker og traditionelle butikker bliver gode naboer, og klokken over døren ringer i dem begge. Vi har store centre med det hele og små butikker med det særlige. Vi har cafékultur side om side med alskens anden kultur. Der handles og hilses. Der købes og sælges alt mellem himmel og jord og fra jord til bord i Roskilde Kommune – men vi giver aldrig køb på kvalitet, og vi sælger aldrig ud af sammenholdet. Og den slags kan vores mange gæster mærke. De får altid god stemning eller en god historie med oven i handlen. Det er en god forretning at handle sammen – og det er med til at styrke Roskilde fra Viby i syd til Jyllinge i nord. 
Vi handler sammen – og det betyder jo to ting
Taleboble: Vi handler med hinanden og hos hinanden
Vi handler sammen som aldrig før i Roskilde Kommune. Vi handler bøffer og bukser, brudekjoler og boliger og meget, meget mere. Nye butikker og traditionelle butikker bliver gode naboer og klokken over døren ringer i dem begge. Der er liv som aldrig før i butikken Roskilde.

Men at vi handler sammen betyder også, at vi udtænker og udfører nye tiltag sammen. At handle sammen betyder, at vi får ting til at ske sammen. Vi går sammen, når det er det, der skal til. Vi står sammen, når det er nødvendigt. Det skaber handling bag ordene.

Senest opdateret

24.06.2019