You are here

Alle Tiders Kulturby – vi dyrker den sammen

Høj kultur? Lav kultur? Bred kultur!

Kulturen er altid på tur i Roskilde Kommune. Den lever og leger. Den skaber os og samler os. Den inviterer os og udfordrer os. Den befinder sig lige godt på galleri som på græs. Den rummer alt fra populære UNESCO arvestykker som Domkirken og Stændertorvet til nye teaterstykker, der rykker i os.

Kulturen i Roskilde Kommune har noget fra alle tider – og den har noget til alle sider af os. Den kan stikke næsen i sky, og den kan møde os i øjenhøjde, og vi har brug for begge dele. Nogle gange må den gerne være høj, andre gange må den gerne være det modsatte. Kulturen går sine egne veje.
Taleboble: Kulturlivet spiller i Roskilde
Kultur er ikke bare noget, vi ser på. Vi lever med den og i den. Det er derfor kulturlivet spiller i Roskilde Kommune. Det er en del af os – ja, med f.eks. Musicon som base for kreativitet og kulturerhverv er kulturen såmænd også blevet en by-del af os.

Det er ingen kunst kun at være kunst. Så kulturen i Roskilde Kommune trækker gerne i fodboldstøvlerne, ruller buksebenene op og tager på kul-tur i naturen eller sætter kasketten på hovedet og nyder dagen på det årlige Dyrskue. For kultur rummer alt det, vi er. Den spiller – på sammenholdet.

Download

Senest opdateret

01.04.2019