You are here

Alle Tiders Oplevelsesby - vi oplever byen sammen

Vi har oplevelser, man kan leve sig ind i – og oplevelser, man kan leve sine drømme ud i. Det er alt det, vi oplever sammen, der gør Roskilde Kommune til Alle Tiders Oplevelse.

Vi er sammen om oplevelserne i Roskilde Kommune. Fælles oplevelser skaber fællesskab. Og vi har rigtig mange oplevelser at gå på opdagelse i: Fra kongegravene i Domkirken til Vikingemuseet og en sejltur på fjorden på ægte vikinge-manér. Fra Musicon, den nye, kreative bydel, der blomstrede frem i en nedlagt betonvarefabrik, til Roskilde Festivalen, hvor vi går sammen om at stable den på benene – og bagefter går sammen til koncert. Fra Gimle i det gamle vandværk til Glasgalleriet i det gamle gasværk. Fra INSP!, oplevelseshuset for lyse idéer, til den årlige Lysfest, hvor tonen bliver hyggelig uhyggelig. Fra hestekræfter i det ugentlige træf for klassiske biler i april-september til endnu flere hestekræfter på det årlige Dyrskue i maj. Fra ”orange by” til den grønne natur.
Taleboble: Fælles oplevelser skaber fællesskab
Gå på opdagelse i Roskilde Kommune, fra den gamle bymidte til Jyllinge nord, og I kan få oplevelser, som I ikke havde regnet med. Gå til højre, hvor I plejer at gå til venstre, og pludselig står I i Skjoldungernes Land, Danmarks første nationalpark. Gå ind i en butik og kom ud med en herlig historie om Roskilde i middelalderen. Gå ud en aften og oplev musik, som I ikke hører til daglig. Gå ned ad Rabalderstræde og oplev dansk rockmusik- og kultur, da den var ung.

Gå på opdagelse, for det er i sig selv en oplevelse.

Gå sammen, to eller to hundrede eller to tusinde. For fælles oplevelser skaber fællesskab. Og fællesskabet er en del af oplevelsen.

Download

Senest opdateret

01.04.2019